De regels van het instant spel Alfredo!

Alfredo is een Italiaans getinte online instant spel waarin een Italiaanse chef-kok de hoofdrol speelt en waar je nog veel meer andere Italiaanse clichés tegenkomt. Beginnen met Alfredo is erg gemakkelijk, je moet gewoon je inzet bepalen en het aantal ovens waarmee je wil spelen kiezen. Je kan met 1, 2 of 3 ovens tegelijkertijd spelen.

alfredo_smallHoe begin je met het Alfredo instant spel

Om te kunnen beginnen met het spel, gebruik je eerst de + en de – om je inzet te bepalen. Hoe hoger je inzet, hoe meer je zal kunnen winnen. Het bedrag van je inzet kan €0.25, €0.50, €1, €2, €5 of €10 zijn. En als je lid bent van de exclusieve club, kan je zelfs tot €20 inzetten.

Vervolgens moet je het aantal ovens bepalen waar je mee wil spelen door er op te klikken. Wanneer je op een oven klikt, zal deze oplichten, zodat je weet dat je deze geselecteerd hebt. Wanneer je je inzetbedrag bepaald hebt en het aantal ovens waar je mee wil spelen hebt gekozen, kan je het spel starten door op de startknop te klikken of door op de spatiebalk te drukken.

alfredo_smallAlfredo spelen

Wanneer de bakplaten van elke oven naar buiten wippen, dan zal je de bijbehorende prijs ontvangen. Als je er in slaagt 3 dezelfde symbolen te verkrijgen, dan zal je de vooraf bepaalde prijs winnen gebaseerd op de betaaltafel van de oven. Je kan ook klikken op de Play Max knop, zodat je op alle ovens speelt aan de maximum toegestane inzet. De totale inzet wordt berekend op basis van het aantal ovens waarop je speelt vermenigvuldigt met je inzetbedrag.

Wanneer het spel gespeeld is, kan je je winst bekijken in het vakje met het winsttotaal. Je winst zal eveneens gebaseerd zijn op het aantal vermenigvuldigers, oftewel ‘multipliers’, die je ontvangt. Deze multipliers kunnen gaan van 1 x tot wel 10,000 x. Het Alfredo instant spel is eenvoudig en gemakkelijk om te spelen. Je hoeft helemaal geen speciale strategie te gebruiken of één of ander uitzonderlijk talent te bezitten om van dit spel te kunnen genieten.

 

feedback