• Featured Games
  • Aanbevolen Games
  • Casino
  • Dice
  • Spellen
Roll the Dice
Roll the DiceSpeel nu
Roulette Lounge
Roulette LoungeSpeel nu
Astrodice
AstrodiceSpeel nu
Blackjack
Blackjack Speel nu
Lucky Charms
Lucky CharmsSpeel nu
Cubis
Roulette lounge
Roulette loungeSpeel nu
Roulette pro
Roulette proSpeel nu
Deuces Wild
Deuces WildSpeel nu
Jacks or Better
Jacks or BetterSpeel nu
Joker Poker
Joker PokerSpeel nu
Blackjack
BlackjackSpeel nu
Roll the Dice
Roll the DiceSpeel nu
Magic Dice
Magic DiceSpeel nu
Astrodice
AstrodiceSpeel nu
Monte Carlo Dice
Monte Carlo DiceSpeel nu
Royal Dice
Royal DiceSpeel nu
Cubis
Cubis
Lucky Charms
Lucky CharmsSpeel nu
Mighty Sphinx
Mighty SphinxSpeel nu
Golden Fortune
Golden FortuneSpeel nu
Alfredo
AlfredoSpeel nu
Monopoly Riches
Monopoly RichesSpeel nu

Geniet van al jouw favoriete online instantspellen bij GrandGames!

Spelers, waar ook ter wereld, houden van instantspellen. Bij GrandGames kun je de magie ervaren die onze spelers reeds herkennen. Onze instantspellen kunnen namelijk zonder enige strategie worden gespeeld, terwijl je maximaal spelplezier beleeft. Probeer enkele van de best bewaarde geheimen zelf uit, zoals videopoker, kraskaartspellen, instant-win-attracties, bejewelled en nog vele andere. Het is een waar amusementsfestijn en wij nodigen je dan ook uit om het zelf uit te proberen – zonder dat het je iets kost. Inderdaad! Bij GrandGames kun je gratis genieten van een uitgebreide selectie instantspellen. Instantspellen zijn heel plezant en je hoeft geen ingewikkelde spelregels of geavanceerde strategieën kennen.

Gratis instantspellen in een flits

Speel gratis instantspellen, of speel ze voor het echte geld – aan jou de keuze! Registreer simpelweg een online account bij ons en selecteer vervolgens de oefenmodus. Vanuit je luie zetel kan je met één druk op de knop al onze boeiende spellen uitproberen. Dit is de beste manier om ervaring op te doen met de spellen die je het liefste speelt. En wanneer je er klaar voor bent, kun je voor echt geld spelen en de centen binnenrijven. Jawel! Fans van instantspellen kunnen spelen voor hun deel van de €200,000 aan geldprijzen. Dankzij NeoGames kun je kiezen uit meer dan 130 boeiende spellen en zit je altijd op de voorste rij in ons online spelparadijs.

Genereuze bonus voor nieuwe spelers

Wij bieden jou een grote variëteit aan boeiende instantspellen om te spelen, waaronder toptitels zoals lucky charms, darts en roll the dice. Superieure graphics, boeiende animatie en audiovisuele pracht die je zal doen snakken naar meer. Vergeet niet dat het allemaal draait om plezier, met onze loterijen, grote geldprijzen en vele nieuwe instantspellen. Breng een vriend aan en ontvang ondertussen doorverwijzingsbonussen.

feedback