Roll the dice is dubbele pret!

‘Roll-the-dice’ biedt alle dice spelers een enorm spelplezier! Het is echt gemakkelijk om te spelen. Bovendien biedt het een bonusrondeprijs die tot wel 10.000x jouw oorspronkelijke gokbedrag kan bedragen. Gemakkelijker kunnen wij het met roll-the-dice niet maken.

 

small-image-dice-4Speel Roll-the-dice

Als je houdt van dobbelen houdt, dan is dit spel ideaal voor jou!

Roll-the-dice is een enerverend kansspel met grote winstkansen. Je gaat van

start door te klikken op ‘ +’ of ‘ -‘ op de ‘Inzetmeter’ om de grootte van je inzet te selecteren. Vervolgens kies je het aantal kolommen waarmee je wilt spelen. De minste inzet is 1 kolom. De maximale inzet is 5 kolommen – des te meer je speelt, des te hoger je uitbetaling!

Die magische dobbelstenen verschijnen, zodra je op ”Speel’ of de spatiebalk klikt. Als je 3 identieke symbolen scoort in één kolom, dan heb je prijs. En als je wat meer actie wilt, dan is de bonusronde iets voor jou. Deze ronde wordt geactiveerd door 3 bonussymbolen te verzamelen. Tijdens de bonusronde klik je op ‘draai’ om het wiel te laten gaan om te weten te komen of de ‘inzet’ veel geld heeft opgeleverd.

Je kan zelfs ‘Max spelen” en op alle 5 kolommen inzetten en het spel zal je de allerbeste kansen geven om te winnen. Het totaal aantal gokken is gelijk aan de basisinzet x het aantal geselecteerde kolommen en zal weergegeven worden in ‘Totaalinzet’. Tegelijkertijd zal de ‘Totale winst’ worden getoond als de totale som van alle kolominzetten.

Nu is het tijd om roll-the-dice te spelen!

small-image-dice-4Kenmerken van roll-the-dice

Dobbelfans zullen verzot zijn op de gemakkelijk navigeerbare functies van roll-the-dice. Je blijft altijd op de hoogte van je inzetten, uitbetalingen en spelgeschiedenis. Het spel wordt aangepast aan jouw voorkeuren – met betaalbare inzetopties, aanpasbare audio en de mogelijkheid om het spel gratis te spelen in een oefenmodus. Probeer het spel gratis uit en oefen verschillende gokcombinaties, terwijl je met de dobbelstenen werpt. En als je klaar bent om voor het echte geld te spelen, geven we je een royale welkomstbonus om onze superleuke instantwinspellen te spelen. Het uitbetalingspercentage van het spel is 93,50 % – wat betekent dat je gemakkelijker en vaker kunt winnen met dit leuke dobbelspel.

feedback