logo

 

Astrodice is een ruimtereis vol plezier!

Astrodice is een instant spel dat zich in de ruimte afspeelt en dat haar spelers meeneemt op avontuur door de Melkweg. Dit spel kan zowel door beginnelingen als door doorgewinterde spelers gespeeld worden en de inzet begint dan ook bij €0.01 met een maximum van €20 voor leden van onze exclusieve club. Tijdens het spel zullen de spelers sterrenstelsels, asteroïden en nog heel wat andere hemellichamen tegenkomen.

Hoe je moet spelen

Het doel van dit spel bestaat uit het verzamelen van zoveel mogelijk dezelfde symbolen van hetzelfde type. Lukt dit, dan zullen de spelers een vooraf bepaalde prijs uitbetaald krijgen. De grootste geldprijs kan je winnen wanneer je als speler de 5 joker dobbelstenen tegelijkertijd verkrijgt. Dit zijn ‘wilde symbolen’ en 5 van deze symbolen samen geven je een uitbetalingsbedrag van 10.000 keer de oorspronkelijke inzet. De andere prijscombinaties zijn de volgende:

  • 5 dobbelstenen met V symbool brengen 5000 munten op
  • 5 dobbelstenen met ʌ symbool brengen 1000 munten op
  • 5 dobbelstenen met als symbool nummer 6 brengen 400 munten op
  • 5 dobbelstenen met als symbool nummer 5 brengen 200 munten op
  • 5 dobbelstenen met als symbool nummer 4 brengen 100 munten op
  • 5 dobbelstenen met als symbool nummer 3 brengen 80 munten op
  • 5 dobbelstenen met als symbool nummer 2 brengen 50 munten op
  • 5 dobbelstenen met als symbool nummer 1 brengen 40 munten op
  • 5 grote Sic Bo symbolen brengen 100 munten op

DICE-6 DICE-4 DICE--bonus

 Beginnen met Astrodice

Het is heel gemakkelijk om te starten met Astrodice. Eerst kiezen de spelers het aantal lijnen waarmee ze willen spelen door te klikken op de + of de – knoppen. Vervolgens mag je je inzetbedrag bepalen en kan je dit bedrag verhogen of verlagen door weer gebruik te maken van de + en – knoppen. Als je deze stappen tot een goed einde gebracht hebt, ben je klaar om op de draaiknop te drukken en het spel te starten.

Extra Astrodice functies

Er zijn 2 extra functies beschikbaar in dit spel, waaronder de ‘Free Spins’, wat gratis draaibeurten zijn en de Rock & Roll Bonusronde. In het Rock & Roll bonusspel moeten de spelers kiezen tussen 21 dobbelstenen waarop de uitgekozen dobbelstenen hun prijswaarde zullen laten zien. De prijzen variëren tussen 1x of 5x het bedrag van de inzet. Er zijn ook vermenigvuldigers, of ‘multipliers’, die zorgen voor 1x of 4x de bonuswinst.

feedback