Roulette Royals, de toegang tot de wondere wereld van instantspellen

RouletteLoungeOntdek de aantrekkingskracht en het plezier van het casino vanuit je eigen huiskamer met de fantastische instantspellen van GrandGames.

Miljoenen spelers over de hele wereld hebben al genoten van de spanning en de sensatie van roulette. Nu is het jouw beurt om je slag te slaan wanneer je roulette royals voor het echte geld speelt.

Je kunt direct winnen en de spanning zelf ervaren wanneer je deze eenvoudig onder de knie te krijgen versie van roulette speelt. Binnen enkele seconden kan ook jij duizenden euro’s winnen!

Wat als ik nog nooit eerder roulette royals heb gespeeld?

Dit instantspel is zo leuk om te leren en in handomdraai zul je spelen als een echte high roller! Het is gemakkelijk. Het enige wat je moet doen om direct te winnen is de onderstaande stappen volgen.

Het doel van het spel is om te voorspellen waar het balletje zal belanden op het draaiende roulettewiel.

Klik op inzetopties en zet je limiet. Nu kun je de fiches op de door jou gewenste nummers en combinaties plaatsen. De kans bestaat dat je al eens een roulettetafel hebt gezien. Roulette royals werkt op dezelfde manier. Ga naar “Totale Inzet” om het totale inzetbedrag, dat op de tafel werd geplaatst, te bekijken.

Door op de knop “undo” te drukken, kun je de vorige inzet verwijderen. Als je blijft klikken, zullen alle eerdere inzetten ook worden verwijderd. De knop “repeat” of herhaling brengt de vorige inzet weer terug. “Clear all” of “alles wissen” verwijdert alle inzetten op de tafel. Door te klikken op “repeat” of herhaling, worden de vorige inzetten die je op de tafel had geplaatst herhaald. Als je op “repeat” drukt, verschijnt ook de optie “double” of “verdubbelen”. Deze optie geeft je de mogelijkheid om de inzetten, die je in de vorige ronde geplaatst had, te verdubbelen.

Om het balletje te laten rollen, klik je op “spin” of “draai” en hop, daar ga je! Al wat je nu hoeft te doen is kijken op welk nummer het balletje landt. Als het balletje landt op de nummers die je geselecteerd had, dan heb je onmiddellijk gewonnen!

Het “total win” of “totale winst”-scherm toont je het totale bedrag dat je hebt gewonnen, hetgeen aan jouw saldo zal worden toegevoegd.

Roulette royals heeft een aantal andere geweldige functies, zoals ‘Turbo’ dat het spel versnelt door de bal direct op een getal te laten vallen zonder te draaien. De resultaatgeschiedenis toont de resultaten van de laatste 8 draaien.

Er zijn verschillende inzetcombinaties om uit te kiezen en na enkele spelletjes kan ook jij je eigen strategie bepalen of jouw rij geluksgetallen.

Het is tijd om een roulettespecialist te worden met roulette royals!

feedback